icon-gear

Partnerships

Softwareontwikkeling? U hebt vast iets beters te doen

Voor u is de bedrijfssoftware een belangrijke pijler. Maar moet u zelf Java/Scala-ontwikkelcapaciteit in huis halen? En hoeveel capaciteit hebt u nodig? Wegen de kosten wel op tegen de voordelen? Beschikt u over de kritische massa? Pakken uw ontwikkelprojecten altijd succesvol uit? Er kunnen legio redenen zijn waarom u besluit om buiten de muren van de organisatie te kijken naar Java/Scala-expertise. Welke redenen u ook hebt, QSD komt graag met u in gesprek.

Business Process Outsourcing (BPO)

QSD biedt Business Process Outsourcing aan als dienst. Voor QSD staat BPO voor een langdurig en intensief partnerschap. Samen bepalen we route, strategie en doelstellingen van het ontwikkelen van Java/Scala-software voor uw organisatie. Dankzij onze inzet en expertise houdt u uw handen vrij voor het belangrijkste; uw bedrijf laten groeien.

Diepgaande expertise

Ons BPO-aanbod is flexibel en beweegt mee met uw behoeften en business. Stel zelf uw BPO-pakket samen op basis van:

  • capaciteit
  • flexibiliteit
  • locatie
  • kosten
  • onderhoudscycli
  • proces
  • techniek

Continu op de hoogte

U maakt uw behoeften kenbaar, samen evalueren we de bestaande situatie en bepalen wij de doelen. Tijdens de uitvoering blijven wij continu onze dienstverlening monitoren en communiceren daarover.

Huidige partnerships

Op dit moment werkt QSD nauw samen met Dapas Software. Wij ondersteunen Dapas met het doorontwikkelen en het onderhouden van hun softwareoplossing voor de accountancybranche. In ruil daarvoor hebben we een belang genomen in Dapas. QSD en Dapas complementeren elkaar in software- en accountancykennis en onze samenwerking levert meer op dan de som der delen. QSD streeft ernaar het aantal strategische partnerships aanzienlijk uit te breiden in de nabije toekomst.

Nieuwsgierig? Neem gerust Contact met ons op.