icon-rocket

Projecten

Een project in beton gieten? Hou het agile.

U moet zich steeds vaker, steeds sneller aanpassen aan ontwikkelingen in de markt. De wereld was nog nooit zo dynamisch. En ook de functionaliteit van uw Java/Scala-software moet meebewegen. Als u met QSD in zee gaat, is een logische reflex om alles vooraf vast te leggen. U wilt tenslotte niet voor verrassingen komen te staan, zeker niet financieel.

Dynamisch & flexibel

En toch…. QSD is ervan overtuigd dat je in de huidige dynamische wereld projecten niet in beton moet gieten. Het maakt een project te statisch, waar flexibiliteit vereist is. Natuurlijk moet je projecten vooraf zoveel mogelijk specificeren. Maar belangrijker vinden wij het om u vanaf dag één mee te nemen in het ontwikkelproces en nauw samen te werken.

Geen verrassingen

QSD verliest zich niet in details en verklaart ze niet heilig. We houden de grote lijnen in de gaten, blijven realistisch en passen het proces aan waar nodig. En de kosten? Alleen door open communicatie en wederzijds vertrouwen zijn softwareprojecten tot een goed einde te brengen. Wij garanderen, u staat nooit voor verrassingen.

QSD onderscheidt zich door:

  1. De mensen van QSD

Net als voor uw bedrijf, vormen onze mensen ons bedrijfskapitaal. Onze mensen hebben uitgebreide kennis en ervaring op softwaregebied en zijn de kern van elk multidisciplinair projectteam. Als u QSD een project verstrekt stellen wij een Java/Scala-team met zorg samen, op basis van kennis, ervaring, maar ook op persoonlijkheid en uw behoeften, zodat zij bijdragen aan uw zakelijk succes.

Onze mensen hebben naast ervaring op technisch vlak, uitgebreide ervaring in:

  • advieswerkzaamheden
  • bedrijfsvoering
  • management

Eén doel

Bestaande klanten kunnen het u vertellen. QSD gaat altijd uit van een gezamenlijk belang en doel. Dit verhoogt de slagingskans van projecten enorm. Uw doelen maken wij ons snel eigen. Hiervoor is open communicatie essentieel. Op elk moment is het hele projectteam optimaal geïnformeerd over status, (bijgestelde) doelen en ontwikkelingen. Verrassingen zijn tenslotte alleen fijn op een verjaardag.

  1. De kwaliteit van QSD

Tijdens een project houdt QSD het proces scherp in de gaten. Korte iteraties. Waar loopt het goed? Waar moeten we bijsturen? Het proces is altijd ondersteunend aan het einddoel; hoogwaardige Java/Scala-software. De basis is vertrouwen en samenwerken, het uitgangspunt lean & mean en flexibiliteit. Een te star proces doet immers vaak afbreuk aan het succes van een project. Samenwerking zorgt ervoor dat de uitkomst van een project groter is dan de som der delen.

Kwaliteitsgarantie

Niet het proces, maar het resultaat en de kwaliteit van de software zijn heilig. Als Java/Scala-software niet direct en gebruiksvriendelijk waarde toevoegt aan uw organisatie, hebben we iets niet goed gedaan. Daarom krijgt u van ons een kwaliteitsgarantie. Wij zijn, net als u, gericht op Return on Investment (ROI). Om die kwaliteit te garanderen, maken wij gebruik van verscheidene technieken, zoals:

  • testautomatisering,
  • continue toetsing op (deel-)acceptatiecriteria en
  • toetsing door een onafhankelijke derde partij (mocht u daar prijs op stellen).

Geen risico’s, geen zorgen. De hoogste kwaliteit en productiviteit.

Overtuigd? Neem gerust Contact met ons op.